Team Building Games

De Uitjesbazen zijn al 10 jaar gespecialiseerd in Team Building Games en brengen jouw teamuitje naar een hoger niveau. Maak kennis met Virtual Reality, Denk buiten de Box en Hou van Holland!

Tijdens het teamuitje begeleiden de Uitjesbazen jullie bij het spel en is de gehele locatie speciaal voor jullie beschikbaar*.
Een uitje organiseren was nog nooit zo eenvoudig.

Out of the Box

Denk figuurlijk out of the box om letterlijk out of the box te geraken!

Terwijl de hype die momenteel gaande is omtrent escape rooms, heeft Uitjesbazen niet stil gezeten. Een nieuw concept: Out of the box. De ultieme teambuilding game. 


Gek op Holland

Ik hou van Holland, het landje aan de Zuiderzee een stukje ……. ♪ Ik hou van Holland, jij houdt van Holland, iedereen houdt van Holland! Maar.. Weet jij ook het meeste van ons kikkerlandje af? 


Virtual Reality 

Tussen dinosaurussen lopen, over Parijs vliegen of op het randje van een wolkenkrabber lopen. Met virtual reality is alles, maar dan ook echt alles mogelijk. Iedere activiteit passen wij geheel aan op de wensen van jullie! 
Succes gegarandeerd!

Just One Minute

Welkom bij de hilarische spelshow Just 1 minute. Deze activiteit is gebaseerd op het spannende tv-programma Minute to Win it. In teams worden de meest uiteenlopende uitdagingen aangegaan. Dit is een strijd tegen de andere teams, maar uiteraard ook tegen de klok! 

Neem contact op

Let op!  Bij het reserveren van een teamuitje worden er kosten voor het gebruik van de locatie in rekening gebracht (zie vergaderarrangementen). De gehele locatie wordt hierbij speciaal voor je gereserveerd

  • incl. koffie en thee buffet
  • koekjes bij ontvangst
  • chocolade tijdens de break


Vragen? Speciale wensen? Laat het ons weten.